Aikuiset

Aikuiset ovat mukana lippukunnan arjen pyörittämisessä sekä erilaisten tapahtumien ja toimintojen järjestämisessä. Lisäksi he osallistuvat kursseille ja koulutuksiin sekä paikallisiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin.

Aikuinen voi kouluttautua partiossa muun muassa eri ikäkausiryhmien johtajaksi, lippukunnanjohtajaksi, projektin johtajaksi ja kouluttajaksi. Lisäksi hän voi kasvattaa taitojaan erilaisilla kursseilla, joissa opitaan niin erätaitoja, ensiapua, leikkiä kuin partiokisojen järjestämistäkin.

Jäätävät Jäkälät

Lippukunnassa toimii on oma aikuisille suunnattu ryhmä Jäätävät Jäkälät. Tapaamiset ja ohjelma sovitaan yhdessä osallistujien kanssa. Tarkoituksena on tutustua muihin partiosta kiinnostuneisiin aikuisiin, ja opetella retkeilytaitoja kuten nuotion tekoa ja trangialla kokkausta retkeilyn lomassa. Lisätietoja antavat ryhmänjohtajat Katariina Sinivaara katariina.sinivara@gmail.com ja Anni Niemi annikatariina.n@gmail.com

Partiovanhemmat

Partiovanhemmat koostuu nimensä mukaisesti eri-ikäisten partiolaisten vanhemmista, jotka haluavat osallistua lastensa partioharrastukseen eri tavoin. Osallistua voi esimerkiksi lähtemällä mukaan retkille ja leireille vaikka auttelemaan muonituksessa, osallistumalla talkoisiin, toimimalla kuskina partiolaisille ja kalustolle tai vaikka tulemalla mukaan viikkotoimintaan johtajaksi. Jokaiselle löytyy taatusti mielekästä tekemistä eri tapahtumissa! Ilmoita omasta kiinnostuksestasi täällä.