Osallistumisohjeet tapahtumiin

Viikkotoiminnan lisäksi Kipinät leireilevät ja retkeilevät pienempinä ja isompina ryhminä. Perinteeksi ovat muodostuneet syksyn lippukuntaretki, helmi-maaliskuussa talvileiri ja kesällä n. viikon mittainen kesäleiri.

Tapahtumakohtaiset maksut lippukunnan toiminnassa vaihtelevat noin 20–40 euron välillä. Suurleirit ovat erilaisista tuista riippuen noin 100–250 euroa.

Ilmoittautuminen

Tapahtumista tiedotetaan tapahtuman mainoksella tai retkikirjeellä, ja niihin ilmoittaudutaan asiointipalvelussa/ jäsenrekisteri Kusassa. Alaikäiset ilmoitetaan huoltajan PartioID-tunnuksilla, täysi-ikäiset käyttävät omia tunnuksiaan.

PartioID

PartioID on tunnus, jolla kirjaudutaan Suomen Partiolaisten asiointipalveluun. Tunnuksilla voi päivittää omia tai huollettavansa yhteystietoja sekä ilmoittautua tapahtumiin. Alaikäiset eivät tarvitse omia tunnuksia, heidän asioitaan hoidetaan huoltajan tunnuksilla.

Lisätietoja ja ohjeita on täällä. Apua voi kysyä myös lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta.

Osallistumismaksu

Lippukunnan tapahtumien osallistumismaksu maksetaan Joutjärven Kipinät ry:n tilille FI38 5611 3320 0365 22. Jokaisella tapahtumalla on oma viitenumero, jota tulee käyttää.

Kipinöille on tärkeää, että tapahtumiin osallistuminen on mahdollista kaikille. Voit saada maksuvapautuksen lippukunnan toimintaan osallistumiseen sosiaalisin ja taloudellisin perustein. Hae maksuvapautusta lomakkeella Kuksan kautta tästä.

Peruutusehdot

Lippukunnan tapahtumissa, retkillä ja leireillä ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ellei tapahtuman kirjeessä kerrota toisin. Peruutuksesta tulee ilmoittaa suoraan tapahtuman johtajalle.

Jos peruutus tehdään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tai ilmoittautunut ei saavu tapahtumaan, osallistumismaksua ei palauteta. Sairastapaukset ovat tästä poikkeus.

Partio piirien ja Suomen Partiolaisten tapahtumissa, noudatamme heidän peruutusehtojaan.
Linkki Hämeen partiopiirin ilmoittautumis- ja peruutusohjeisiin.
Suomen Partiolaisten peruutusehdot.

Valo- ja videokuvaaminen

Partiotapahtumissa otetaan valo- ja videokuvia partioviestintään. Kuvauslupa kysytään ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumakohtaisesti.